Individuele Feedback 

 

Wil je graag beter leren zingen maar voel je je nog niet klaar om zangles te nemen? Wil je graag weten waar je verder aan kunt werken om te groeien als zanger?

Maak een opname van jezelf, stuur deze door en je krijgt mijn uitgebreide feedback. Natuurlijk krijg je tips, tricks en praktische oefeningen om mee aan de slag te gaan.

Ja, ik wil feedback krijgen!

Geen stress

Je maakt je video (of audio) opname thuis. Heb je een foutje gemaakt? Lukt het even niet? Probeer het dan nog een keer. Geen stress, er luistert toch niemand mee.

De beste opname kan je dan naar mij sturen.

 

 

Op maat

De feedback die je krijgt is gebaseerd op de opname die je mij doorstuurt, heel individueel dus! Je krijgt feedback op je stemkleur, intonatie, houding, zuiverheid,...

Daarbij krijg je ook oefeningen die op maat gemaakt zijn om je te laten verder ontwikkelen als zanger.

Worstel je zelf met iets? Zit je ergens vast? Natuurlijk kan je ook al je vragen stellen.

"Als ik alleen thuis ben, dan zing ik en oefen onze liedjes. Dankzij jouw aanwijzingen en tips is mijn stem soepeler geworden merk ik. En ook mooier. Dank je wel daarvoor!" - Veke

Hoe werkt het ?

 

✔️ Je maakt een opname.

Je maakt thuis een opname van jezelf (audio of video). Dit hoeft niet professioneel opgenomen te zijn en kan gewoonweg met je gsm of tablet. 

✔️ Je stuurt de opname door.

Je stuurt je opname door naar Maggie. Zij zal het beluisteren en je feedback bezorgen.

✔️ Check je mailbox

Binnen een week mag je je feedback verwachten. Je krijgt een video waarin Maggie je allerlei tips, tricks en praktische oefeningen in meegeeft zodat je je kunt blijven ontwikkelen als zanger.

Ja, ik wil feedback krijgen!

"Bedankt om mee mijn grenzen te verleggen <3" - Lise

Individuele Feedback

€27

  • Stuur je beste opname
  • Feedback video speciaal voor jou gemaakt
  • Praktijkgerichte oefeningen
  • Handige tips en tricks
Ja, ik wil feedback krijgen!

"Ik heb zelf al van 5 verschillende zangcoaches training gekregen en Magalie is één van de beste. Ze geeft je graag hands-on ervaring met de muziek en genres die je wilt oefenen. En ze inspireert je om geen uitdaging uit de weg te gaan." - Dennis

Ja, ik wil feedback krijgen!

Een berichtje van Maggie...

Alleen thuis zingen kan soms moeilijk zijn. Je weet niet of je bepaalde oefeningen goed doet, of je stem wel mooi klinkt, of de noten die je zingt wel juist zijn.

Als Vocal Coach wil ik je hiermee helpen.

Als je graag thuis zingt, onzeker bent of je het wel goed doet, begeleiding nodig hebt en praktische (op maat gemaakte) oefeningen om te groeien als zanger wilt, dan is zo'n individuele feedback sessie zeker iets voor jou!

Ik heb altijd het meeste geleerd van mijn mentors en coaches. Ze hebben mij doen groeien en dankzij hen ben ik de zanger geworden die ik vandaag ben.

Ik wil voor jou hetzelfde kunnen betekenen. 

Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan!

Ja, ik wil feedback krijgen!